Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë dhe idetë për korridor dhe korridor

Fotografitë e korridorit dhe korridorit

Këtu janë idetë për një korridor ngjyrash pastel dhe një qasje të ndryshme të projektimit.

Në disa brendshme, përqendrimi është në tavanet e pezulluara dhe ndriçimin, ndërsa në të tjerët, dekorimin e mureve dhe materialeve të përdorura.

Idetë dhe fotot e korridorit:Faqe: 1 2 3

Translate »