Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e dhomës së ndenjes me kuzhinë dhe dhomë ngrënie - ide për mobilje

Fotografitë e dhomave të jetesës me kuzhinë dhe zona ngrënie

Këtu janë fotografitë e modeleve të ndryshme të dhomës së ndenjes me kuzhinë dhe dhomë ngrënie.

Idetë për dizajnin e brendshëm dhe mobiljet e dhomës së ndenjes.

Këto dizajne kanë një koncept të ngjyrave të ndryshme dhe zgjedhjen e materialit, por qëllimi është një dhomë komode dhe praktike, e ndarë vizualisht në tre zona - kuzhinë, dhomë ngrënie dhe dhomë të gjallë.

Idetë e dhomës së ndenjes me kuzhinë dhe dhomë ngrënie:Faqe: 1 2 3

Translate »