Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e dhomës së ndenjes në të bardhë

Fotografitë e dhomave të jetesës në të bardha

Këtu janë fotot e dizajnit të dhomës së ndenjes në të bardhë.

Butësia dhe një pamje e pastër janë motoja e këtyre brendshme.

Sigurisht, nëse e gjithë dhoma ishte zbukuruar vetëm me të bardhë, do të ishte shumë sterile. Për këtë arsye, një ose më shumë ngjyra janë të pranishme në këto ide si theks në konceptin e bardhë.

Idetë e dhomës së gjallë të Bardhë:Faqe: 1 2 3

Translate »