Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë dhe idetë për zonimin e brendshëm

Снимки зониране на интериор

Fotografitë e ideve për zonimin në shtëpi janë paraqitur këtu.

Shpesh, në shtëpi të vogla, madje edhe në ato më të mëdha, një dhomë duhet të ndahet vizualisht në dy ose më shumë zona. Ndonjëherë projektuesit ofrojnë zgjidhje për një ndryshim të tillë me ndihmën e mureve dhe formave të plasterboard ose qelqit.

Idetë për zonimin e brendshëm:Faqe: 1 2 3

Translate »