Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e kuzhinave me ngjyrë fuchsia

Fotografitë e kuzhinave në fuchsia

Këtu janë disa ide për kuzhina të frymëzuara nga fuchsia.

Hijet variojnë nga rozë koral, mjedër deri në ciklamen.

Meqenëse kjo ngjyrë është jashtëzakonisht kapriçioze për sa i përket kombinimit me ngjyra të tjera, fotot më poshtë tregojnë mundësi të përshtatshme me ngjyra neutrale si gri, e bardhë dhe e zezë. Ndoshta këto janë kombinimet e vetme të mundshme.

Idetë e kuzhinës Fuchsia:Faqe: 1 2

Translate »