Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e shtëpive moderne me pishinë

Fotografitë e shtëpive të bukura pishina

Këtu janë fotografitë e shtëpive me arkitekturë moderne dhe një pishinë në oborr ose njoftim! në tarracë.

Pishina është baza rreth së cilës është vendosur hapësira në kopsht dhe janë të orientuara qoshet e tjera të jashtme.

Në këtë mënyrë pishina shndërrohet në një qendër dhe një forcë tërheqëse në shtëpi.

Idetë e pishinës:Faqe: 1 2

Translate »