Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e kuzhinës në vjollcë

Снимки на кухни в лилаво

Këtu janë fotografitë e dizajnit të kuzhinës në vjollcë.

Kuzhina e purpurt i jep një pamje moderne dhe butësi shtëpisë.

Deri kohët e fundit, kjo ngjyrë u konsiderua tepër ekstravagante për kuzhinë, por kohët e fundit vjollcë ka qenë një prirje në modelet e kuzhinës, veçanërisht në kombinim me forma të rrumbullakosura.

Idetë e purpurta të kuzhinës:Faqe: 1 2 3

Translate »