Një nga destinacionet më të largëta dhe më të dëshirueshme. Shteti i 50 në SHBA është një ëndërr verore për adhuruesit e ekzotikëve të pushimeve. Disa madje e bëjnë këtë vend shtëpinë e tyre të përhershme. Hawaii ka gjithçka - plazhe të mrekullueshëm tropikale, laguna smerald, gjelbërim dhe ujëvara të bukura. Përveç natyrës së jashtëzakonshme dhe të larmishme, ju gjithashtu mund të prekni zakonet dhe zakonet e popullatës lokale, ose të mbani ritmin tuaj në qendrat moderne të blerjeve dhe turistëve. Veçanërisht i rëndësishëm është kuzhina, e cila ofron receta nga e gjithë bota përmes pamjes së shijeve të kuzhinës lokale.

Hawaii - ekzotike e ëndërruar Hawaii - Dream Exotic2 Hawaii - Dream Exotic3
Hawaii - Dream Exotic4 Hawaii - Dream Exotic5 Hawaii - Dream Exotic6
Hawaii - Dream Exotic7 Hawaii - Dream Exotic8 Hawaii - Dream Exotic9
Hawaii - Dream Exotic10 Hawaii - Dream Exotic11 Hawaii - Dream Exotic12
Hawaii - Dream Exotic13 Hawaii - Dream Exotic14 Hawaii - Dream Exotic15