Nëse tashmë jeni lodhur nga garlands me shkëlqim dhe dekorime të ndritshme të Krishtlindjeve, atëherë ky artikull është për ju. Idetë më poshtë tregojnë se si mund të krijoni një humor të qetë dhe të Krishtlindjes me një dekoratë të thjeshtë që thekson përdorimin e materialeve natyrore në dekorime. Ne ju treguam si ta bëni pema e Krishtëlindjes alternative, shandan me degëza, ide me acorns и dekorimin e natyrës. Nëse jeni të interesuar për këtë temë, shikoni sugjerimet tona për dekorimet e Krishtlindjeve për materiale natyrore: