Me këto ide të dhomës së ndenjes që tregojnë vendosjen e një televizori para kuzhinës, ne përsëri do të përqendrohemi në një qasje interesante për shpërndarjen e zonave në shtëpi kur krijojmë një dizajn të brendshëm. Siç kemi vërejtur më herët, pika fokale e ekranit mund të ketë pozicione të ndryshme në varësi të përparësive shtëpiake, burimit të dritës natyrore, reflektimi i të cilave në monitor mund të jetë një pengesë, madhësia e dhomës ose një numër faktorësh të tjerë. Kur është e dukshme vetëm nga zona e jetesës, kuzhina mbetet një vend i izoluar për ngjarjet e kuzhinës, ku vala e njëanshme e mediave është e pa ndikuar. Në shumicën e rasteve, kjo vlen edhe për tryezën e ngrënies ose zonën tjetër të ngrënies, ku mungesa e një TV bën bisedat midis njerëzve një burim kryesor informacioni dhe argëtimi. Nga ana tjetër, një rregullim i tillë në shumicën e modeleve është gjithashtu i përshtatshëm për nënat që mund të bëjnë punën e tyre të kuzhinës pa humbur shikimin e fëmijëve duke shikuar një film ose duke luajtur në pajisje.
Idetë e Dekoratës Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.