Disa ide për një kurorë të bukur Pashkëve me dekorimet e Pashkëve.

Ato janë bërë kryesisht nga materiale natyrore - degëza, zebra, lule, në stilin e cilësisë së mirë. Ato mund të zbukurohen vetëm me gjelbërim dhe lule pranverore, ose të formojnë një fole të vogël degësh në të cilat të vendosen vezët e Pashkëve dhe surprizat.

Idetë e Kurorës së Pashkëve