Me idetë tona aktuale të dizajnit të brendshëm, ne do të paraqesim vizione të ndryshme të asaj që shumë e quajnë një shtëpi luksoze. Whatfarë e përcakton në të vërtetë një brendshme si luksoze? Përgjigja për këtë pyetje është e shumëanshme, megjithëse paratë dhe prania e tyre e dukshme ose më pak e prekshme janë thelbësore. Në radhë të parë, mbase, duhet të vendosim sipërfaqen dhe vëllimin, sepse nga parazgjedhja minimalizmi dhe luksi janë reciprokisht ekskluzive, si në hapësirë ​​ashtu edhe me stil. Luksoze është prania e lartësive dhe madhësive në të cilat ka vend për kombinime të ndryshme. Pëlhura dhe materiale ekzotike, zbukurime të pasura dhe vepra artistike të gjitha gjejnë një vend në modele të tilla të brendshme, dhe pompimi dhe demonstrimi i hapur i mirëqenies ndonjëherë prekin kufirin e ekuilibrit dhe harmonisë.


Idetë e Dekoratës Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.