Nëse dëshironi të jeni origjinal në tryezën festive dhe të shkëlqeni me aftësitë tuaja të kuzhinës, këtu do t'ju ofrojmë një ide artistike të një peme të Krishtlindjes në formën e një peme të Krishtlindjes. Për këtë recetë, është më e përshtatshme që të plotësohet Brumë brishtësepse është e butë dhe e lehtë për tu stiluar. Recetën e brumit të brishtë, do ta gjeni тук. Pasi brumi të jetë gati, rrotulloni dy lëvozhgë me trashësi afërsisht 5mm. Do t'ju duhen dy shtresa për tu formuar si pemë e Krishtlindjes. Aplikoni një shtresë çokollate të lëngshme midis shtresave. Vulosni skajet me një pirun. Bëni shkurtimet siç tregohet në foto. Rrokullisni shiritat e fituar të dy shtresave të brumit në të njëjtin drejtim. Pjesa tjetër e dekorimit është çështje e zgjedhjes personale. Lyeni sipërfaqen e tortës me një vezë të rrahur dhe piqeni në shkallë 180 në një furrë të parangrohur derisa të skuqet.

Pema e Krishtëlindjes Elhichka