Këtu janë katër ide të bukura dhe frymëzuese për ëmbëlsirat e Krishtëlindjes. Cookies në formën e biskotave, biskota aromatizuese të mjaltit të zbukuruara me fondant sheqeri dhe cupcakes shumëngjyrëshe të Krishtlindjeve.