Ndriçimi është një pjesë integrale e brendshme. Zgjedhja e duhur e ndeshjeve të ndriçimit dhe vendndodhja e tyre varet nga atmosfera dhe komoditeti i shtëpisë. Nëse preferoni diçka më të zakonshme, mund të shikoni sugjerimet tona për llamba të bukura dhe ndriçim.

Disa dizajne artistike për ndeshjet e ndriçimit.