Bëni vetes një stof me litar dhe gome!

Nëse dekorimi i shtëpisë tuaj lejon përdorimin e materialeve natyrore dhe veçanërisht të litarit, atëherë këtu ju paraqesim një ide praktike dhe të zbatueshme lehtë. Bërja e një karrige me kërp mund të jetë relativisht e lehtë dhe do të zgjidhë problemin tuaj me gomat e makinave të përdorura.

  1. Ju nxirrni gomën e panevojshme dhe prerë një pjesë të rrumbullakët të phaser-it rreth 4-5 cm më të vogël se diametri i saj. Trashësia e phaser-it duhet të përshtatet me ngarkesat të cilave do t'i nënshtrohet.
  2. Përdorni vidhat për ta siguruar atë në gomë.
  3. Përdorni një litar kërpi dhe kthejini atë spiralisht në phaser, duke e siguruar atë me silikoni të ngrohtë. Një tjetër mundësi është të sigurohet fillimi i litarit, d.m.th. në qendër të spiralës, me një kamionë ose me një vidhos dhe vendosni një ngjitës të fortë në aeroplanin lazer para se të mbështillni litarin.
  4. Në të njëjtën mënyrë ju mbështillni pjesën e jashtme.
  5. Nëse jeni shumë të ndjeshëm ndaj erës së një gome të makinës dhe keni vendosur të përdorni stolin e ardhshëm vetëm në hapësira të hapura - kopsht ose tarracë, atëherë mund të mos e mbulojë pjesën e poshtme të tij. Nëse do ta përdorni për dekorimin e brendshëm, mbulojeni me phaser dhe litarin në anën tjetër të gomës.
  6. Kur të keni mbaruar dhe rregulluar litarin, mund të aplikoni llak në të gjithë sipërfaqen.
  7. Prisni që ajo të thahet dhe stooli juaj i ri origjinal është gati!