Në projektin e paraqitur të një shtëpie prej druri një katëshe me tre dhoma gjumi dhe një verandë mund të shënojmë disa momente interesante. Para së gjithash, mbase, kjo është ndarja e dhomës së ndenjes dhe zonave të ngrënies së kuzhinës, të cilat janë me madhësi të barabartë, në dy dhoma të veçanta. Salla e ndenjes hyn direkt nga holli, pas sallës së hyrjes dhe kuzhinës nga korridori në të cilin kalon. Një pikë tjetër interesante janë dy banjat, të cilat janë pranë njëra-tjetrës, dhe dhoma e kazanit ndodhet pranë tyre. Së treti, mund të vërejmë se në shumicën e projekteve të paraqitura, kur një shtëpi ka një verandë, pothuajse gjithmonë ka një dalje nga dhoma e ndenjes, ndërsa këtu është nga kuzhina dhe dhoma e kazanit. Dhomat e gjumit janë pothuajse të njëjtën madhësi dhe janë pozicionuar pranë njëri-tjetrit në skajin e kundërt të korridorit për në dhomat e ndenjes.

Shpërndarja e brendshme e shtëpisë:
Hyrja e parë - 1m²; 4.96. holl + korridor - 2 m17.41; 3. dhoma e ndenjes - 18.81 m²; 4. banjë - 1.97m²; 5. banjë - 7.28 m6; 12.69. dhoma gjumi - 7 m²; 12.69. dhoma gjumi - 8 m²; 13.14. dhoma gjumi - 9 m18.81; 10. kuzhinë me dhomën e ngrënies - 5.11 m²; XNUMX. dhoma e bojlerit - XNUMXm².

Hapësira e jetesës: 107.76m²

burimi: PROEKTY-domov