Cila mund të jetë mëngjesi ose darka e përsosur, nëse keni produkte të ndryshëm, të pajtueshëm, por nuk keni ide se si t’i shërbeni? Sigurisht, buka është përgjigjja e shumë pyetjeve, dhe në këtë rast buka e grurit mund të jetë një zgjidhje e mirë. Ideja e paraqitur është me një kombinim të bukës, vezëve, proshutës së tymosur, sallatës së patates, domateve të qershisë, djathit, qepëve të karamelizuara, hudhrës, gjalpit, koriandrës së freskët, të cilat mund të zëvendësohen lehtësisht me majdanoz.

Metoda e përgatitjes: Pritini kapakët nga bukët dhe gdhendni pjesën e brendshme me një lugë. Me vajin e zbutur, yndyrat brenda dhe shijon. Rregulloni mbushjen në raportin dhe kombinimin e preferuar, dhe vendoseni në furrën e paravendosur me shkallë 200. Në varësi të sobës, mund të gatuani në tifoz ose me petë, dhe 10 minuta para se të përfundoni spërkatjen me erëzën e gjelbër, thyejeni një vezë dhe piqni. Shërbej dhe befaso!
Foletë e zogjve