Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Recetat e Pashkëve

  Recetat e Pashkëve. ëmbëlsira Pashkëve. Receta për pushime. Vakt pashkësh.

  Hefekranz ose Hefezopf gjerman

  Hefekranz ose Hefezopf (Letër. Mund Kurora ose Pllaka nga

  Tortë e Pashkëve e Ukrainës "Pashkëve"

  Riti ukrainas i bukës së Pashkëve quhet Pashkë (Pashkë, Pashkë e Ukrainës).

  Akullorja e bërë në shtëpi me çokollatë dhe lëvozhgën portokalli

  Tradita kërkon që Pashkëve të përfshijnë gërshetat

  Choreg armen (thatë)

  Chowder (thatë) është një dhi armene që përfshihet në Pashkë

  Mazanets byrek çeke dhe sllovake Mazanets

  Chembëlsirat në Republikën Czecheke dhe Sllovaki janë përgatitur tradicionalisht

  Bukë e ëmbël tradicionale hebreje Hala

  Hala (x) (Hebraisht - חלה) është një bukë dhie jashtëzakonisht e zakonshme që

  Bukë dhe rrush të thatë kanellë amerikane

  Edhe pse në Evropë dhe Azi ata ishin të përfshirë në Kozunacs

  Slug finlandez "Pula"

  Pula, Nisu ose emra të tjerë (Pulla, Nisu, Vetebröd, Kardemummabullar,

  Portugez Folar da Pascoa Tradicionale

  Buka është lidhja midis njeriut dhe tokës, dhe vezës -

  Tortë ruse e Pashkëve "Kulich"

  Si pothuajse në të gjitha bashkësitë e krishtera, është i përfshirë rituali i ëmbël

  Cozonac - kauzë rumune me arra, rrush të thatë dhe kakao

  Kozunaks tradicionale bullgare dhe rumune janë të njëjta

  Gërshet kroat

  Weevil kroat mund të përgatitet me disa metoda dhe

  Tzureki Greke

  Tzureki (τσουρέκι) është një bukë e ritit të ëmbël grek, e bërë në Pashkë.

  Shporta të brumit të Pashkëve

  Shportat e thurura me brumë janë një mënyrë tërheqëse dhe e bukur për t’u bërë

  Panettone - Panettone

  Shumica prej jush ndoshta e njohin mirë, dhe të paktën

  Rrëshqitësja e luleve të Pashkëve

  Ka dhjetëra dhe mbase qindra receta për tu përgatitur


   Translate »