Me idetë e tanishme të shtypura të pasme për krem ​​dhe kuzhinë kafe, ne do të zgjerojmë pak në temën e përdorimit të kësaj mënyre të dekorimit artistik të shtëpisë. Siç u përmend më herët në artikull në lidhje me avantazhet dhe disavantazhet e qelqit ose ngjitësit si dy mënyra të mundshme të realizimit, ndjenja individuale e stilit, bukurisë dhe coziness është thelbësore. Ne thjesht do të tregojmë disa zbatime të mundshme me ngjitës muri vinyl ose me gotë që mund të shërbejë si pikë fillestare dhe frymëzim për ndryshim.
Ide për Dekorimin e Brendshëm Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.