Kjo shtëpi me katër dhoma gjumi dhe një verandë e bukur, e zakonshme mund të quhet patjetër me diell sepse fasada e saj me xham të pasur garanton shumë dritë në të gjitha vendet e banimit, përfshirë banjat. Kulmi i dyanshëm dhe panelet dekorative prej druri në fasadë japin një shkëlqim baritor për komoditet dhe qetësi në këtë shtëpi me një hapësirë ​​jetese të dobishme pak më shumë se 126 metra katror. Në të djathtë të sallës së hyrjes është një dhomë e shërbimeve ndihmëse që mund të përdoret si depo dhe / ose dhomë kazani, por edhe ajo ka një dritë dritash të ndritshme. Në të djathtë të korridorit është një korridor që lidh dhomën e ndenjes dhe të gjitha dhomat në shtëpi. Përballë është dera e një banjo të bukur, me xham të pasur me vaskë dhe tualet që kujdeset për dhomën e ndenjes dhe tre nga dhomat. E katërta, më e madhja, ka banjën e vet me dush dhe dollap me këmbë. Tre të tjerët janë kompakt, por me dritare të mëdha. Ato janë të vendosura në pjesën qendrore dhe të majtë të shtëpisë. Në të djathtë është dhoma e ndenjes me një kuzhinë dhe një dollap për të. Kuzhina është e ndarë në një zonë të veçantë nga një countertop dhe gjithashtu ka një dritare sipër lavamanit. Salla e ngrënies dhe dhoma e ndenjes janë në të njëjtën zonë të hapur dhe kanë hapje të mëdha të ndritshme në oborr në dy drejtime. Salla e ndenjes dhe tre nga dhomat kanë qasje në një verandë të zakonshme, shumë të bukur, zona e së cilës mund të përcaktohet sipas nevojave të familjes ose të zonuar në qoshe të veçanta.

Paraqitja e shtëpisë:

1. sallë - 4.9m²; Korridori 2 - 13,9m²; 3.kuzhinë - 10,4m²; 4.ditor + dhomën e ngrënies - 28m²; 5.state - 14,5m²; 6.state - 11,3m²; 7.state - 10,5m²; 8.state - 10,1m²; 9.bathroom - 6.6m²; 10.bathroom - 3.6m²; Veshjet - 11m²; 3.6.killer - 12m²; 2,4. depo / dhomë kazan - 13m².

Hapësira e jetesës: 126,2 m²

burimi: extradom.pl