Ngjitës të murit Ngjitës të murit
България

  Bullgaria - turizëm

  Sinemorets - parajsë për plazh dhe aventurë

  E vendosur në Detin e Zi dhe në grykëderdhjen e lumit Veleka,

  Sozopol - fotografi para dhe tani

  Sozopol është një qytet emblematik në bregdetin tonë të Detit të Zi si një qendër shpirtërore

  Albena - vendpushimi bregdetar më i pastër dhe i pazhvilluar në Bullgari

  Albena është një vendpushim i bukur bregdetar, i vendosur në një mënyrë piktoreske dhe ekologjike

  Fotin Falls

  Ujërat e Fotinit janë një nga vendet shumë të mrekullueshme në Malet Rodop

  Oh, Shipka!

  SHIPKA RIVERS Ivan Vazov, 11 Gusht 1877 Le ta mbajmë

  Kori për burra në Kalofer

  Si çdo vit i Epifanisë, Kaloferians do të vishen

  Tempulli i Shenjtë Petka Rock mbi Tran bën mrekulli

  Ka një në shkëmbinjtë sipër rrugës kryesore në Tran

  Borovets

  Borovets, i njohur deri në mesin e shekullit të 20-të si Chamkoria, është

  Fshati Oreshak

  Fshati Oreshak (Lovech District) ndodhet në Bullgarinë Veri-Perëndimore

  Zlatograd - magji në Rodope

  Zlatograd është një muze unik në natyrë që rikrijon arkitekturën e tij

  Ujëvara "Spray Paradise"

  Duke ecur në këtë grimë të bukurisë, njeriu ndjen fuqinë e vërtetë dhe

  Supozimi i Manastirit të Virgjërës Mari Troyan

  Manastiri Troyan - një nga manastiret më të vizituara në Bullgari, i vendosur

  Vjeshta në malet Rodope

  Në vjeshtë, ata e quajnë Rodopin Lindor "malin shumëngjyrësh" për shkak të gamës së tij të pasur

  Diga e Vacha

  Vacha është një digë në Bullgarinë e Jugut, në malet Rodope,

  Diga e Dospatit

  Diga e Dospat ndodhet në Rodopet Perëndimore dhe një prej tyre

  Mali i Pirinit

  Pirin është një nga malet më të bukura dhe madhështore në Bullgari.

  Rodopes - mali i Orfeut

  Nuk ka dyshim nëse mali bullgar është një nga më ndërhyrësit

  Fshati Leshten

  Gjëja e parë që do t'ju përshëndes në fshatin Leshten është

  Ujëvara e Hotnitsa

  Ujëvara Hotnitsa, e quajtur edhe Kaya Bunar është e vendosur rreth

  Tryavna

  Tryavna ndodhet Bullgaria Qendrore, e vendosur në shpatet veriore

  Manastiri i Tortoise

  Supozimi i Virgjërës së Virgjërës së Manastirit të Cherepishit është një tjetër pikë interesante rreth Sofjes,

  Gryka e Trigradit

  Gryka e Trigradit është më e mrekullueshme nga të gjitha në Bullgari. Është

  Shtatë liqenet Rila - shkurtër e parajsës

  Shtatë Liqenet Rila është padyshim grupi më i vizituar i liqenit nga turistët.

  Rënia e Bachkovo

  Shumë afër Manastirit të Bachkovo - një nga më të famshmit Bullgarë


   Translate »