Ideja e luleve me lule të pikturuara me dorë të paraqitura në rreshtat e mëposhtëm, përveç parakushtit për shprehje artistike në shtëpi, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të freskuar dhe sjellë ngjyrën dhe bukurinë në vazot e luleve zakonisht të mërzitshme dhe monokrome. Sigurisht, duhet të mendohet për përbërjen e përgjithshme, d.m.th. si do të duket pas mbjelljes së specieve të zgjedhura dhe pas lulëzimit të tyre. Dhe në vetvete, ky propozim i dekorimit nuk është i vështirë për t'u zbatuar dhe të gjithë anëtarët e familjes mund të përfshihen në zbatimin e tij. Zgjedhja e teknikës dhe materialeve mund të ndryshojë brenda kufijve të caktuar, por në përgjithësi funksionon me materiale të padëmshme me bazë uji. Sigurisht, konsultim i plotë në lidhje me bojërat me ngjyra, abetaret, llakët, etj. ju mund të merrni në dyqane specialiteti. Pjesa tjetër është të kemi dëshirën, idetë dhe vazot për të tërhequr.

Metoda e prodhimit:Para së gjithash, duhet të keni një ide se çfarë dhe ku do të vizatoni, edhe pse nëse fëmijët janë të përfshirë në proces, nuk është e nevojshme. Gjithashtu varet nga ju që të vendosni nëse duhet të vendosni ngjyrën bazë për sfondin dhe themelin ose të pikturoni direkt në tenxhere. Për të arritur kufij / ndërprerje shumëngjyrësh, mund të përdorni kasetë ose qasje të tjera. Vetë hapat, siç e theksuam edhe më lart, nuk janë aq thelbësore sa frymëzimi dhe përpjekja për të realizuar idenë. Edhe nëse ajo dështon pjesërisht ashtu siç ishte menduar fillimisht, mos u dorëzoni dhe provoni përsëri!

Këtu janë disa ide të realizuara që mund të shërbejnë si nxitje: