Art Senses ju fton të bëni një shëtitje të shkurtër nëpër botën e disa zgjidhjeve të jashtëzakonshme për kursimin e hapësirës së brendshme. Krijuar në 2011. për Festivalin e Filmit të Arkitekturës dhe Dizajnit, kjo video e Burimeve Mobilje - Nju Jork bashkon disa nga veprat më krijuese, inovative dhe të hollë të stilistëve evropianë dhe botërorë.