Ieu mangrupikeun gampang sareng gancang nyiapkeun resep sareng bentuk artistik sareng hiasan. Éta cocog kanggo kaget ku anu dipikacinta, khususna pikeun liburan. Hal utama nyaéta bentuk jantung anu anjeun tiasa mésér siap - ngawangun silikon cupcake anu sayogi ti seueur pangecér atanapi anjeun tiasa modél tina sababaraha lapisan aluminium foil. Kami mamatahan anjeun mésér anu siap-siap sabab éta ogé bakal nyandak kauntungan anjeun tina sababaraha piring anu pikaresepeun, tapi upami anjeun mutuskeun ngadamel hiji diri, pangpotong heula templat karton anu anjeun damel mangkuk anu ngawangun sababaraha lapisan tina foil kandel. Hébat oge sateuacan damel. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta adonan bakar 500, ngeusian pilihan sareng rasa jalma kaget (dina hal ieu, keju sareng peterseli, bawang bodas sareng rempah) sareng hiji endog dicukur sareng sagi 1. cai pikeun nyebar. Upami anjeun ngarencanakeun ngeusian anu peryogi perawatan panas anu langkung lami, émutan waé (ngeunaan 25-30min.) Kanggo baking sareng nyiapkeun upami diperyogikeun.
Оформете сърцето, като изрежете излишните части. Поставете плънката и загърнете с краищата тесто. Отгоре направете декоративна плетка по показания начин, както и цветни фигурки (разточете на лентички и свийте на спирали или изрежете формички). Намажете с яйчената смес и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна до златисто.