Témpél témbok Témpél témbok

Poto sareng ideu pikeun hiji tingkat hiji

Gambar imah hiji tingkat leutik

Kami nampilkeun sababaraha ideu pikeun imah leutik-kulawarga leutik kalayan desain éndah, veranda atanapi kolam renang.

Imah carita hiji praktis, nyaman sareng masih rada kasohor. Dina poto-poto di handap ieu, anjeun ogé bakal mendakan ideu pikeun gedong gedong setempat atanapi rohangan loteng anu lega sareng kamar loteng.

Poto galeri imah tunggal tingkat leutik:







kaca: 1 2

Translate »