Sababaraha ideu pikeun hiasan wangi Paskah anu éndah sareng hiasan Paskah.

Éta kabéh dijieun tina bahan alami - twigs, zebra, kembang, dina gaya vintage. Éta bisa dihias ngan ku kembang héjo sareng spring atanapi pikeun ngabentuk sayang leutik tina cabang tempat iklas endog sareng kejutan.

Gagasan Wreath Paskah