Kénging gampang damel oven anjeun nyalira? Intina, ngadamel hawu sareng sagala rupa hawu mangrupikeun karajinan anu gaduh rusiah khusus sorangan sareng rinci anu diserahkeun ku master magang. Nanging, upami nuju ka kamar pembakaran anu ditutup, hal-halna langkung saderhana. Ngadasar tina ide anu disajikan di kebon mangrupikeun usaha anu tiasa dilaksanakeun sacara suksés ku non-professional. Formulirna tiasa diasupan atanapi ngagaleuh. Tangtu, dina henteuna pangaweruh ngeunaan pangwangunan wangunan gedong, perlu neangan bantuan ahli. Pilihan bahanna ogé kedah dirujuk kalayan saé, tapi dina hakekat, oven ieu mangrupikeun ideu anu gampang diterapkeun sareng sadaya piring anu disiapkeun dina éta bakal ngaujungkeun anjeun ku aromana.
Salaku sareng proposal kami pikeun Taman BBQ, sajumlah rinci kedah dipertimbangkeun sareng, paling penting, tebih tina bahan bakar. Upami anjeun ngagaduhan aliran konstan di tempat konstruksi, éta alesan yén bukaan hawu paralel sareng waé, tapi ieu sanés penting pisan.




Ngadamel diri kana kebon pérak kebon

Perencanaan pakasaban anu hadé mangrupikeun rahasia pikeun hasil. Ningali kasalahan anjeun sateuacan anjeun ngajantenkeun bakal ngahémat artos sareng waktosna. Teu aya rencana anu sampurna sareng universal. Nalika aya anu kedah diwangun aya rébuan detail anu kedah diperhatoskeun. Éta sababna kami bakal masihan anjeun ideu sareng sababaraha rinci, sareng sésana anjeun peryogi nempatkeun pamikiran sareng pamikiran kreatif. Ukuran tungku pangpentingna. Éta ogé netepkeun pungsionalitasna, nyaéta. naon anu bakal dipanggang atanapi ngaroko di jerona.
Mimiti nangtukeun diaméter gerak (G) sareng jangkungna (E). Gumantung kana éta, diménsi éksternal tina struktur ngadukung (A, B, C, D) sareng jangkungna cerobong (F) ogé ditetepkeun. Ogé ngitung diménsi tanpa lapisan (a sareng b), upami anjeun ngarepkeun hiji, ogé jinis sareng bagian tina perlengkapan anu diperyogikeun (c) sareng ketebalan unsur anu leres (d). Éta pantes yén awak réngking sahenteuna 50% langkung luhur tibatan tungku, atanapi upami jangkungna (E) 50cm, maka éta réngga kedah luhur (F) sahenteuna 75cm (tina dasarna). Lebar sareng jangkungna kolong / orifice bubuka (e sareng f) kedah langkung saé kirang langkung 50% tina jangkungna (E). Variasi bentukna sareng ukuran dimungkinkeun, kumargi ieu gumantung pisan kana panto, sareng ngalangkunganana tiasa diatur durukan. Aranjeunna, di sisi anu sanés, ngasingkeun kamar durukan tina awak cerobong, nyiptakeun lingkungan anu disegel.
Pilih bahan wangunan dasar sareng ngitung jumlah anu anjeun peryogikeun.

Metode konstruksi:

Ngadamel diri kana kebon pérak kebon

Dina jinis konstruksi ieu, teu siga Kebon kebon, disarankan pikeun ngadamel alas, sabab total beurat tiasa nimbulkeun labuh atanapi pulas. Tuangkeun ku dasar tulangan bertulang sareng ngantosan langkung ketat. Di dinya ngawangun tina blok atanapi bata tilu tembok anu ngadukung, nempatkeun formasi sareng tuang papak bertulang anu kadua. Saatos éta garing, ngagambar, nyusun, sareng ngalereskeun dasar kanggo hawu ka hareup. Anggo bata tahan panas. Ngabentuk hiji bunderan halatu bata tunggal anu padet di dinya, ninggalkeun rohangan pikeun liang. Dina aranjeunna, sudut (pikeun ngahontal bentuk bunder) baris salajengna. Disarankeun, mun anjeun ngahontal baris kadua atawa katilu, pikeun bentukna busana bubuka. Ieu sering gumantung kana panto atanapi panto anu dipilih. Éta ogé hadé pikeun nyiapkeun kardus kandel atanapi styrofoam témplat kalayan bentukna sareng busur belahan bumi. Anjeun bakal tiasa ngantunkeun aranjeunna di jero bentuk pikeun nungtun anjeun nalika anjeun ngawangun nalika ngadukung kolong. Gawé lalaunan sareng metodeu; tinggalkeun waktos anu cukup pikeun ngencengi unggal unsur. Nalika anjeun réngsé tungku sareng campur anu ketat, anjeun bakal tiasa ngarobih pola ieu sareng narik ngaliwatan liang. Cabut témbok liang ngeunaan 1 / 2 ti lebarna di luar belahan bumi, tinggaleun liang kanggo liang haseup. Kedah diposisikan sapertos kitu nalika lawang ditutup, kamar durukan na henteu kéngingkeun oksigén. Seringna, lapisan ékstitusi tambahan, lapisan insulasi, batu, lempung komo hiasan artistik sareng ubin mosaic atanapi terracotta sering disayagikeun. Nalika sadayana siap, ngantepkeun garing lengkep sakitar saminggu sareng caangan oven anjeun.

Ngadamel diri kana kebon pérak kebon