Naon panginten sarapan anu sampurna atanapi tuangeun upami anjeun ngagaduhan anu béda, produk saling cocog tapi henteu gaduh ide kumaha ngalayananana? Tangtosna, roti mangrupikeun jawaban kana seueur patarosan, sareng dina kasus ieu roti gandum tiasa janten solusi anu saé. Gagasan anu disajikeun nyaéta kombinasi roti, endog, ham asap, salad kentang, tomat céri, kéju, bawang caramelisasi, bawang bodas, mentega, ketumbar seger, anu gampang dibentuk sareng peterseli.

Métode persiapan: Potong lada tina loaves sareng ngukir jero sareng sendok. Kalayan minyak anu lemes, anjeun lebet lebet sareng rasa. Susun pemadat dina rasio sareng kombinasi anu dipikaresep, sareng tempatna dina oven preheated 200 derajat. Gumantung kana kompor, anjeun tiasa masak dina kipas atanapi nganggo foil, sareng 10 menit sateuacan anjeun réngsé tuang sareng bumbu héjo, sapotong hiji endog sareng Panggang. Ngawula sareng reuwas!




Burung burung