Resep kanggo usum favorit dulur - salad Ropotamo.

Produk anu diperyogikeun pikeun dosis tunggal (kira-kira 8 kendi ageung standar):


Ropotamo salad

Kacang 1 kg
1 jar gedé acar kaléng
1 jar ageung tina lada dibakar kaleng
1 jar gedé tina kaleng puree tomat
1 kg wortel
1 jar badag kacang kaléng (opsional)
1-2 link peterseli
Marina

Minyak - 180 c
Cuka - 180 c
Sol - 40 c
Gula - 50 c

Catetan: Dina hal ieu, ieu mangrupikeun sayuran sareng bumi anu mashed kentang anu disusun dumasar kana pilihan pribadi. Upami anjeun mutuskeun ngagunakeun kaléng anu dibeli, kami henteu ngajamin rasa sareng kualitas hasilna tungtung.

Metode persiapan:

Urang masak kacang sareng wortel misah. Potong wortel kana batu, lada ogé dibakar sareng acar, peterseli.

Panas minyak, cuka, uyah sareng gula kanggo kulub teras tetep di kompor dugi ka uyah sareng gula parantos dilebur. Cabut tina kompor pikeun niiskeun.

Kami nyiapkeun wadah ukuran anu cocog sareng nyampur wortel anu asak, dihiris timun sareng cabé, peterseli sareng tuang kacang anu dimasak kana aranjeunna. Tungtungna kami nambihan jar témpél tomat. Aduk jeung tuang di marinade anu leuwih tiis. Deui, urang aduk lembut. Ngidinan nangtung sapeuting di tiis pikeun nyampur rasa bahan-bahanna. Poé saterusna, isuk-isuk, urang ngeusian kendi sareng sterilize. Ieu mangrupikeun!

Ropotamo salad

Ropotamo salad