Imah opat pangkeng anu saé sareng anu hadé, beranda umum tiasa disebut cerah margi adul gedongna anu ngajamin seueur lampu di sadaya tempat hirup, kalebet kamar mandi. Hateup dua sisi sareng panél hiasan kayu dina adulna masihan radian pastoral pikeun sénsilitas sareng katenangan di bumi ieu sareng ruang tamu anu kaperluan ngan ukur leuwih 126 méter pasagi. Di sisi katuhu panto lawang mangrupikeun ruangan utiliti bantu, anu tiasa dianggo salaku gudang sareng / atanapi kamar dandang, tapi bahkan gaduh skylight anu cerah. Di sisi katuhu koridor aya koridor anu ngahubungkeun ruang tamu sareng sadaya kamar di bumi. Lawan éta panto kana kamar mandi anu saé anu saé, sareng anu kabur ku kamar mandi sareng jamban anu ngagaduhan ruangan sareng tilu ruangan. Nu kaopat, anu panggedéna, gaduh kamar mandi sorangan sareng pancuran sareng kamar pacilingan. Tilu séjén kompak tapi kalayan jandela gedé. Aranjeunna perenahna di bagian tengah sareng kénca bumi. Di sisi katuhu aya ruang tamu sareng dapur sareng kakus anu aya. Dapur dipisahkeun kana daérah anu misah ku countertop sareng ogé ngagaduhan jandela di luhur tilelep. Kamar makan sareng ruang tamu sami di daérah anu sami sareng ngagaduhan bukaan caang anu ageung ka buruan dua arah. Ruang tamu sareng tilu kamar ngagaduhan aksés anu umum, saé anu saé pisan, daérah anu tiasa ditangtukeun numutkeun kaperluan rumah tangga atanapi diidon kana juru anu misah.





Tata perumahan

1. aula - 4.9m²; 2 Koridor - 13,9m²; 3.kitchen - 10,4m²; 4.dayroom + kamar makan - 28m²; 5.state - 14,5m²; 6.state - 11,3m²; 7.state - 10,5m²; 8.state - 10,1m²; 9.batroom - 6.6m²; 10.batroom - 3.6m²; Papakéan - 11m²; 3.6.killer - 12m²; 2,4. kamar gudang / alat dandang - 13m².

Rohangan hirup: 126,2 m²

Sumber: extradom.pl