Bakul doh rajutan mangrupikeun cara anu pikaresepeun sareng indah pikeun ngawula endog sareng endog Easter. Hiasan megah pikeun tabel perayaan, di mana anjeun tiasa ngawula salad, pampasan, sagala rupa piring.
Balanja bakul mangrupikeun prosés anu rada hésé, tapi cocog pisan pikeun nyéépkeun Easter sareng nyusun endog dihias. Aya seueur cara nyieun, tapi dasarna aranjeunna sadayana ngandelkeun bentuk kapal anu sanés.

Diperyogikeun Produk:
- Adonan opsional - dina prinsipna, saos langkung cocog kusabab éta henteu nginungkeun langkung seueur nalika baking, tapi ieu ogé nerapkeun kana sababaraha adonan kapang sareng sababaraha pizzas.
- Resepsi réleksi anu bakal ngabentuk karinjangna.
- Gajih - sayuran atanapi sato naon waé.
- Endog rusak sareng dua sendok cai - pikeun nyebarkeun.
- aluminium foil atanapi baking baking, disayogikeun yén adonan ngarajut teu tiasa langsung dina loyang.
- Nganggol pikeun ngamankeun sababaraha jinis untun sareng cecekelan, upami anjeun parantos nyayogikeun salah sahiji.


Bakul adonan Paskah

Métode produksi:

Gulung sagi opat tina ketebalan anu dipikahoyong sareng pegat lapisan anu luyu. Hurungkeun pan refractory tibalik ka handap, nutupan kalayan foil atanapi kertas sapertos diperyogikeun sareng taliti grease sakumna permukaan. Knit strips adonan dina basa anu greased ngagunakeun metode anu dipilih, taliti motong kaluar teu perlu anu anjeun tiasa gulung deui. Dicokot ku tekanan, sareng upami éta teu cekap, aman ku odol. Anjeun oge tiasa nambihan dosis kréatifitas ku cara motong pasta bentuk (contona, ngawangun daun). Nalika sadaya pan ditutupan, pencét ka handap, nyaéta. pikeun handapeun handapeun janten, smear endog anu keok sareng tempatna dina preheated 180 ° C ka 220 ° C (gumantung kana adonan) oven. Panggang dugi coklat emas. Upami hoyong, atur teras pasang gagang karanjang anu paralel. Diaman ku pitulung huntu lamun karinjang na cools. Ieu langkung hese sareng adonan soda. Ngilangkeun tina dasarna, ngantepkeun pikeun niiskeun sareng anjeun siap pikeun kejutan lebaran. Upami anjeun henteu rencanana ngawula dina jam 24 salajengna, teras saatos penyejuk, anjeun kedah nempatkeun karinjang dina amplop.

Bakul adonan Paskah

Bakul adonan Paskah