Стикери за стена Стикери за стена

Стилът „винтидж“ в бижутерията е доста обхватен – побира в себе си големи течения като шаби шик, стиймпънк, бурлеска, готик и други. Това не е „добре забравеното старо“, а вечно красивото и стойностното, доказано през отминалото време.

„Винтидж“ не е просто „ретро“, винтидж-ът е ретро-аристократизъм“ – казва Лейди Джейн – авторът, на уникалните бижута, които ви представяме с тази статия.

Обеците, гривните и колиетата, изработени и декорирани от Лейди Джейн можете да разпознаете по фините камеи в орнаментирани метални рамки, по памучните дантели и изящното ръчно плетиво, съчетани с перли и кристали в характерните за винтидж стила цветове. Това са бижута с индивидуално излъчване и уникални имена, които придават допълнителни нюанси към характера на дамата, която ги носи, създават романтично настроение и дръзко самочувствие.

Обеците „Red Rain“, например, като допълнение към красив кок и семпла рокля, са достатъчното бижу, с което да подчертаете Вашата елегантност и оригинален стил.

Гривна „Пеперудени криле“ ще подскаже младежката Ви същност, ще допълни тоалета ви с блясък и нежност.

Гривната „Melody“ ще Ви създава усещане за суинг, а с обеците „Lady Godiva“, можете да сте винтидж дори с ежедневното делово облекло.

Винтидж бижутата не са за всеки. Това са украшения само за дами с нежен и романтичен дух и нещо много ценно – умение да мечтаят.

Посетете сайта на Lade Jane Jewelry

към сайта на Lade Jane Jewelry